2008 - 2013 Gamma Solution Design
 
PLASE  INSECTE
  Plase insecte - Plasa fixa

  Plasele contra insectelor va ofera o protectie maxima, buna fiabilitate, fiind produse din fibra de sticla, ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire, intretinere simpla, vizibilitate buna in afara, permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior.

   Plase tip rulou

   Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro.
   Actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra - ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei.

    Plase tip cadru cu balamale

    Plasele sunt fixate pe un cadru din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului.
    Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.
    Plase tip cadru cu cleme
    Plasele sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme . Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.